|
Tájékoztató a termékeinkhez
Ahhoz, hogy minden Vásárlónk megtalálja azt a terméket, legyen szó gesztenyemasszáról, vagy más, nem hagyományos ételről, ami számára a legmegfelelőbb, minőségi szintek szerint soroltuk be a termékeinket a választás megkönnyítése érdekében.
|
|
• Legfelső minőségi szint (BIO termékcsalád)
o BIO gesztenyepüré o BIO natúr gesztenyemassza o BIO gesztenyekrém
Ezeket a termékeket csak friss, héjas, BIO tanúsítvánnyal rendelkező, I. osztályú szelídgesztenye alapanyagból gyártjuk. Az alapanyag-beszerzés, -tárolás és gyártás során szigorú szabályokat követünk. A BIO termékcsalád tagjai a gesztenye gyümölcs eredeti ízét kell, hogy megőrizzék, ezért a kiváló minőségű gesztenyén kívül vagy semmit nem tartalmaznak (BIO natúr gesztenyemassza), vagy csak BIO nádcukrot segédanyagként (BIO gesztenyepüré, BIO gesztenyekrém).
BIO termékeink minőségét cégünk első számú vezetője, Egyed Károly garantálja, a gyártást személyesen felügyeli.
|
|
o Klasszikus gesztenyepüré o Lédig- prémium gesztenyepüré o Natúr gesztenyemassza o Prémium gesztenyekrémek (édes és sós)
Az alapanyag átvételére, tárolására, valamint a gyártási folyamatokra ugyanazok a szigorú és betartandó szabályok vonatkoznak, mint az első szinten álló termékekre. A Prémium termékcsalád tagjainál ezen a szinten található termékek szintén I. osztályú friss, héjas gesztenyéből készülnek, de ezeknél az alap- és segédanyagok nem rendelkeznek BIO minősítéssel. Közülük van, amelyik tartalmaz rum- és vaníliaaromát, valamint répacukrot, de nem olyan magas mértékben, mert ezeknél a termékeknél is az a célunk, hogy a gesztenye eredeti íze ne szoruljon teljesen háttérbe. A natúr gesztenyemassza nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így alkalmas a húsok töltéséhez is. A gyártási folyamatot műszakvezetők felügyelik.
|
|
o Hagyományos gesztenyepüré o Lédig gesztenyepüré
Alapanyaguk nem I. osztályú, amely lehet friss és fagyasztott szelídgesztenye is. Az ízesítésüket tekintve ezek a termékek valóban a hagyományos, jól megszokott gesztenyepüré ízvilágát adják vissza, amelyekben a gesztenye íze mellett a rum- és vaníliaaroma is nagyban dominál. Gyártásukat műszakvezető felügyeli.
|
|
|