Céginformáció
hun.gifgbr.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu


...
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Tájékoztató a receptjeinkhez
Engedje meg, hogy segítsek Önnek a választásban, mintegy ízelítőt adva ezzel termékeink repertoárjából.

Ha desszertek, sütemények, krémek készítéséhez kívánja felhasználni a gesztenyét, akkor a

A Hagyományos és Klasszikus gesztenyepürék összetételüket tekintve megegyeznek, azonban a felhasznált gesztenye- alapanyagban jelentős a különbség. A Klasszikus gesztenyepüré válogatott, I. osztályú alapanyagból, speciális technológiával készül.

Amennyiben Önnek magas a minőségi elvárása és nem híve az aromásított ínyencségeknek ( a természet adta ízeket részesíti előnyben), abban az esetben a Bio gesztenyepürét ajánlom, de ha a tradícionális ízek kedvelője, akkor a Klasszikus gesztenyepüré felhasználását javaslom.

Natúr termékeink egyike sem tartalmaz hozzáadott cukrot, valamint egyéb adalékanyagot, szinte bármilyen élelmiszer ízesítéséhez használható és húsok töltéséhez is kiváló.

A Natúr gesztenyemasszához képest a gesztenyerizs magasabb előkészítettségű (nem kell burgonyanyomón átpasszírozni és gyorsan felenged), úgynevezett konyhakész termék.

Remélem sikerült könnyebbé tenni a választást, hiszen a finom, ízletes étel titka a kiváló, és igényes alapanyagokban rejlik. A sütéshez, főzéshez jó munkát kívánok, az ízletes ételek elfogyasztásához pedig jó étvágyat!

Egyed Károly elnök- vezérigazgató
ifs.jpg rspo.jpg
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.