Céginformáció
hun.gifgbr.gif
Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 16-18.
Tel. / Fax.: +36-70-3206564
info@sarkpont.hu


...
Termékeink
A gesztenyéről...
Megítélt támogatásaink
Gesztenyével az egészségért
Receptgyűjtemény
Töltött csirkecomb
Bevezető:
A gesztenyével töltött csirkecomb hasonlít több előbbiekben leírt ételekhez, elkészítése nem igényel komolyabb előkészületeket, végeredményben mégis egy könnyen fogyasztható, finom ételt kapunk.

Hozzávalók:
  • 10 db csirkecomb
  • 4 db zsemle
  • 0,5 l tej
  • 25 dkg natúr gesztenyemassza
  • 3 db tojás
  • 2 cs petrezselyemzöld
  • ízlés szerint őrölt bors, őrölt fahéj, só
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük és megsózzuk. A zsemlét a tejben megáztatjuk, kicsavarjuk. Hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört gesztenyemasszát, az aprított petrezselymet, a tojást, kevés őrölt borsot és őrölt fahéjat, majd alaposan összekeverjük. Ezt a tölteléket töltjük a csirkecombok bőre alá. Kiolajozott tepsiben vagy olaj nélkül grillzacskóban, közepes hőmérsékletű, kb. 180 °C-os sütőben pirosra sütjük. Köretként mazsolás rizst vagy burgonyapürét javaslunk a töltött csirkecomb mellé.
   
SARKPONT ZRT. Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.